Zelf beleven?

La Donnée is een mooie plek waar je je vrienden, familie of collega’s uitnodigt voor een geheel nieuwe beleving. Een ideaal uitje voor groepen, verjaardagen,  personeels- of bedrijfsuitjes, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals een familiedag of een originele teamactiviteit. Een beleving voor jong en oud!

La Donnée heeft sinds kort een gloednieuw clubhuis op sportpark De Kluit aan de Gershwinstraat 28 in Tilburg-Noord. Wij zijn bijzonder trots op ons nieuwe terrein, met maar liefst 24 banen die allemaal voldoen aan de internationale normen.

La Donnée kan voor uw familiefeestje of personeelsuitje een bouleclinic organiseren. Wat houdt dat in?

U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en de spelregels van petanque (jeu de boules) worden u uitgelegd. Vervolgens gaat u naar buiten, waar u met elkaar, onder begeleiding van onze vrijwilligers, een of meer partijen speelt.

Deze clinic kunt u naar behoefte uitbreiden met bijvoorbeeld een barbecue, een buffet of een gezellig samenzijn na afloop met een uitgebreid assortiment aan hapjes of drankjes.

Buffet 2

La Donnée ziet er naar uit u te ontvangen!

Voor meer informatie over de mogelijkheden en de prijzen kunt u contact opnemen met onze voorzitter op telefoonnummer 06 – 2246 0447.